Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

The Wall Street Journal: Το επόμενο Call of Duty θα προστεθεί στο Xbox Game Pass

*
Η Microsoft φέρεται έτοιμη να προσθέσει το επόμενο Call of Duty στο Xbox Game Pass. Δημοσίευμα της The Wall Street Journal αναφέρει ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει την προσθήκη του νέου τίτλου της δημοφιλούς σειράς στη συνδρομητική της υπηρεσία κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Ιουνίου. Όπως σημειώνει το The Verge, παραδοσιακά η Activision πουλάει το Call of Duty με τιμή μεγαλύτερη των €70 με κάθε παιχνίδι να φτάνει στα χέρια περίπου 20 εκ. καταναλωτών. Με τον τρόπο αυτό η Microsoft ίσως επιδιώκει να αυξήσει τους συνδρομητές του Xbox Game Pass και δεν αποκλείεται αν δει πως η κίνησή της έχει απήχηση να αυξήσει την τιμή της συνδρομής. Προς το παρόν υπάρχουν μόνο φήμες ότι το επόμενο Call of Duty θα έχει ως σκηνικό το πρώτο πόλεμο στον Περσικό Κόλπο τη δεκαετία του '90 και θα λανσαριστεί προς το τέλος Οκτωβρίου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*