Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος οι επισκευές για το New Nintendo 3DS

*
Η Nintendo ανακοίνωσε ότι σταματάει τις επισκευές του New Nintendo 3DS, λόγου του ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ανταλλακτικά. Η υπηρεσία επισκευών, που η Nintendo προσφέρει για όλο της το hardware, ακόμα και για αρκετό καιρό αφότου ένα προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά, επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν τις κονσόλες τους στη Nintendo είτε για επισκευή με επίσημα ανταλλακτικά, είτε για αντικατάσταση.

Τον Μάρτιο η εταιρεία ανακοίνωσε ότι όταν τελειώσουν τα ανταλλακτικά για το Nintendo 2DS, το Nintendo 2DS XL και το New Nintendo 3DS η υπηρεσία επισκευών για τις κονσόλες θα σταματήσει να προσφέρεται. Ήρθε λοιπόν η σειρά του New Nintendo 3DS system, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*