Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Take-Two Interactive: «Το Review Bombing μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια εσόδων»

*
Το Review Bombing το έχουμε δει αρκετές φορές μπροστά μας στην αγορά των games και η Take-Two δήλωσε πως η διαδικασία αυτή είναι επικίνδυνη για τους publishers και τους developers. Μιλώντας σε πρόσφατο συνέδριο, η διοίκηση της Take-Two Interactive το χαρακτήρισε απειλή για τη βιομηχανία και κάτι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως πρακτική και ως «εκστρατεία δυσφήμισης».

Το Helldivers 2 είναι από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα και φαίνεται πως αρκετοί παίκτες είδαν τις χαμηλές βαθμολογίες του τίτλου και δίστασαν να τον αγοράσουν. Όπως αναφέρεται, η ηγεσία της Take-Two στάθηκε σε συγκεκριμένα σημεία και το πως κάποιοι τίτλοι βομβαρδίζονται με αρνητικά σχόλια, ακόμη και για πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με το ίδιο το προϊόν.


Όλα αυτά, βέβαια, σίγουρα σχετίζονται και με την επερχόμενη κυκλοφορία του GTA 6… 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*