Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια το μηνιαίο κόστος συντήρησης των servers του Palworld

*
Η Pocketpair ξοδεύει περίπου μισό εκατομμύριο δολάρια ανά μήνα, προκειμένου να διατηρούνται σε καλή κατάσταση οι servers του Palworld. Η πληροφορία προέρχεται από μια ανάρτηση στο X του CEO της εταιρείας, Takuro Mizobe, λέγοντας πως- λογικά θέλοντας να κάνει ένα αστείο- πως το stidio ίσως χρεοκοπήσει από τα έξοδα για τους servers.

Όχι ότι αυτό το ποσό είναι απαγορευτικό. Ο network engineer του Palworld, Chujo Hiroto, απάντησε στο μήνυμα του αφεντικού του, αποκαλύπτοντας ότι έχουν λάβει οδηγίες "να μην αφήσουν ποτέ την υπηρεσία να διαλοπεί, ό,τι κι αν γίνει".


"Ακολουθώντας την οδηγία να μην αφήσουμε ποτέ την υπηρεσία να διακοπεί, ό,τι κι αν γίνει, ετοιμάσαμε τους servers χωρίς να λάβουμε υπόψη το κόστος", έγραψε ο Hiroto. "Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν στο έπακρο! $478.000…".

Λιγότερες από δύο εβδομάδες μετά το λανσάρισμά του σε έκδοση early access, το Palworld έχει ξεπεράσει τους 19 εκ. παίκτες σε Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Η Microsoft σημειώνει πως είναι το παιχνίδι με το τρίτο καλύτερο λανσάρισμα όλων των εποχών στο Game Pass.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*