Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στον «πάγο» όλη η Surgent Studios του Tales of Kenzera: Zau, φόβοι για πολλές απολύσεις

*
Η Surgent Studios, η ομάδα του Tales of Kenzera: Zau, δεν περνάει και τις καλύτερες των ημερών της, αφού η ιδιοκτήτρια εταιρείας της δήλωσε πως βάζει όλο το στούντιο «στον πάγο». Όπως αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, αναζητά συνεργάτες για να εξασφαλίσει τα πάντα για το επόμενο project της και ως αποτέλεσμα των παραπάνω, έχει ενημερώσει όλη την ομάδα της πως υπάρχει και ανοιχτό το ενδεχόμενο για απολύσεις.

Προς το παρόν δεν γνωρίζει κανείς αν μιλάμε για όλη την ομάδα ή τμήμα της και όλο αυτό έρχεται μετά τις απολύσεις που έγιναν στο στούντιο λίγο μετά την κυκλοφορία του Tales of Kenzera: Zau. Η Surgent Studios εμφανίστηκε στην αγορά το 2020 ως Silver Rain Studios και στη συνέχεια μετονομάστηκε. Ιδρύθηκε από τον ηθοποιό Abubukar Salim (Assassin’s Creed Origins, House of the Dragon) και ασχολήθηκε τόσο με games, όσο και με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.


Το πόσο θα επηρεαστούν και τα άλλα τμήματά της είναι προς το παρόν άγνωστο. Το Tales of Kenzera: Zau έλαβε καλές κριτικές από τα media, αλλά δεν πέτυχε κάτι συνταρακτικό εμπορικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*