Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο μέγεθος του Assassin’s Creed Origins θα είναι ο χάρτης του Assassin’s Creed Shadows

*
Το Assassin’s Creed Shadows είναι το επόμενο μεγάλο κομμάτι στη σειρά της Ubisoft για το δημοφιλές franchise και φαίνεται πως ο χάρτης του θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος. Απαντώντας σε συνέντευξη ιστοσελίδας του εξωτερικού, ο Simon Lemay-Comtois της Ubisoft Quebec σημείωσε πως ο χάρτης του νέου τίτλου θα θυμίζει σε μέγεθος αυτόν του Origins.

Για όσους δεν θυμούνται, ο χάρτης του συγκεκριμένου τίτλου ήταν περίπου 80 τετραγωνικά χιλιόμετρα, με πάρα πολύ μεγάλο όγκο πληροφορίας. Ωστόσο, ο χάρτης του τίτλου δεν θα καλύπτει όλη την Ιαπωνία, αλλά μόνο έμα μέρος της.


«Εστιάσαμε κυρίως στην ιστορία στην κεντρική Ιαπωνία και δεν επεκταθήκαμε ιδιαίτερα. Κάτι σημαντικό συμβαίνει στην ιστορία του Assassin’s Creed Shadows σε Kyoto, Osaka, Azuchi και έτσι κάπου εκεί θα ταξιδεύουν οι παίκτες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το Assassin’s Creed Shadows κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου για PC, PS5 και Xbox Series X/S. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*