Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Νέο trailer για το Alien: Rogue Incursion

H Survios αποκάλυψε ένα νέο trailer για το επερχόμενο VR game Alien: Rogue Incursion στο πλαίσιο του State of Play της Sony, το οποίο δεν περιέχει ιδιαίτερες πληροφορίες.

«Ως μεγάλοι θαυμαστές του franchise, γνωρίζουμε ότι κάθε βιντεοπαιχνίδι Alien ξεκινά και τελειώνει με τα θανατηφόρα Xenomorphs του, και αυτά που συναντάμε στο Alien: Rogue Incursion είναι σίγουρα άγρια, απρόβλεπτα και τρομακτικά», δήλωσε ο TQ Jefferson, επικεφαλής προϊόντων της Survios.


«Δυναμικά αναπαραγωγή και διαδρομή με αμέτρητες μοναδικές δυνατότητες, ακόμη και εμείς δεν μπορούσαμε να σας πούμε ακριβώς πού και πότε θα χτυπήσει κάθε Xenomorph, πόσο μάλλον ποιες στρατηγικές μπορεί να χρησιμοποιήσει ή αν θα φέρει μερικούς φίλους. "

Πρόσθεσε ότι το παιχνίδι θα απαιτήσει στρατηγική για το πώς να επιβιώσεις και ότι απλώς το «διαλύεις τα πάντα στο δρόμο σου» δεν θα λειτουργεί πάντα.

Το παιχνίδι αναμένεται προς το τέλος του 2024 για PlayStation VR 2, Meta Quest 3 και Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*