Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

State of Play: Νέες πληροφορίες για το Path of Exile 2 (trailer)

Το Path of Exile 2 έχει ανακοινωθεί προ πολλού, όμως σιγά-σιγά μπαίνει στην τελική ευθεία κυκλoφορίας, όπως αποκαλύφθηκε στο πλαίσιο του State of Play.

Το δημιούργημα της Grinding Gear Games αναλύθηκε περαιτέρω μέσω ενός νέου trailer, όπου αναφέρθηκε η δυνατότητα για couch co-op, μέσω του οποίου θα μπορούν να παίξουν δύο συμπαίκτες και τα επτά κεφάλαια της ιστορίας.


Φυσικά, co-op θα υπάρχει και για online παιχνίδι, όμως το couch co-op τραβάει τα βλέμματα και δη για ένα free-to-play παιχνίδι που θα απολαμβάνει υποστήριξη πολλαπλών ετών, κρίνοντας από το πρωτότυπο που κυκλοφόρησε το 2013 και συνεχίζει να ενημερώνεται.

Σε μια σπάνια κίνηση για την πλατφόρμα, το Path of Exile 2 θα κυκλοφορήσει σε Early Access για το PlayStation 5 στα τέλη του 2024 και θα διατεθεί επιπλέον σε PC και Xbox Series X|S.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*