Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Silent Hill 2 Remake: Mods αφαιρούν την ομίχλη και φέρνουν ως πρωταγωνιστή τον Leon Kennedy

*
Έχουν περάσει δύο μέρες από την κυκλοφορία του Silent Hill 2 Remake και οι PC gamers είναι ήδη απασχολημένοι με τα mods του τίτλου. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από την ομίχλη, θα βρείτε τη λύση στην ιστοσελίδα NexusMods και έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να μετατρέψετε την περιπέτεια σε μια εντελώς διαφορετική εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, ο FrancisLouis δημιούργησε το Silent Hill 2 HD Collection mod και αφαίρεσε την ομίχλη που αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των τίτλων της σειράς. Ο ίδιος προχώρησε ακόμα περισσότερο με το Sunny Hills mod, το οποίο όπως καλά έχει ίσως ήδη καταλάβει φέρνει τη λιακάδα στο παιχνίδι. Κάτι ακόμα ενδιαφέρον έχει να κάνει με τη δυνατότητα αντικατάστασης του μοντέλου του James Sunderland με αυτό του Leon Kennedy από το Resident Evil 4 Remake.

Screenshot of Sunny Hills mod for Silent Hill 2 that increases sunlight, with male and female character standing in a street


Το Silent Hill 2 Remake είναι άμεσα διαθέσιμο για PC και PS5 και σημειώνεται ότι η έκδοση για την κονσόλα της Sony έγινε ανάρπαστη στην Ελλάδα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*