Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Σε παύση η ανάπτυξη του Abandoned της Blue Box Game Studios

*
Νέα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν ότι η ανάπτυξη του Abandoned, που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5, έχει διακοπεί. Οι πληροφορίες προέρχονται από το GameSpot, που υποστηρίζει ότι λαμβάνει ενημέρωση απευθείας, μέσω ενός ιδιωτικού Discord server, τον οποίο ο Hasan Kahraman της Blue Box Game Studios, director του Abandoned, χρησιμοποιεί για να επικοινωνεί με μια ομάδα αφοσιωμένων fans.

Έχοντας πάρει συνεντεύξεις με ανθώπους που διατηρούσαν στενή επαφή με τον Kahraman από τον Σεπτέμβριο του 2021, το GameSpot αναφέρει ότι το παιχνίδι έχει εκτροχιαστεί, με τον director να υπόσχεται πολλά, όπως επί πληρωμή εργασία για τους fans και στο τέλος δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό. Μάλιστα, όσο προχωρούσε ο καιρός, τόσο ο Kahraman αποτύγχανε να παρουσιάσει σημάδια προόδου, παρά το γεγονός ότι τόνιζε πως δουλεύει ενεργά στο project.


To δημοσίευμα αναφέρει επίσης ότι ο Kahraman έχει παραδεχτεί στον στενό του κύκλο ότι η διαδικασία ανάπτυξης του Abandoned έχει μπει σε παύση και για αρχή πρέπει να βρει χρηματοδότηση για να δημιουργήσει τον πρόλογο, κάτι για το οποίο δεν φαίνεται να βιάζεται.

Τέλος, μουσικός "καταγγέλει" ότι έχει αφιερώσει 50 ως 60 ώρες σε συνθέσεις για το Abandoned και το μόνο που έχει λάβει από τον Αύγουστο του 2021 και μετά, είναι emails από τη Blue Box, που αναγνωρίζει το χρέος της και απολογείται για την καθυστέρηση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*