Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Πως και πόσο βελτιώνονται συγκεκριμένοι first party τίτλοι και games όπως το Dragon’s Dogma 2

*
Οι ανακοινώσεις για το PS5 Pro είναι ακόμη «φρέσκες» και έχουμε ήδη κάποιες έξτρα πληροφορίες για τις επιδόσεις της κονσόλας σε συγκεκριμένα first, αλλά και third party games. Στο τελευταίο Weekly Podcast (που είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές που το υποστηρίζουν μέσω Patreon), οι ειδικοί του Digital Foundry ανέλυσαν το πως φαίνεται να βελτιώνεται κάθε first και third party τίτλος που είδαμε στην ανακοίνωση του νέου συστήματος.

Όπως τονίζει ο χρήστης King J στο X/Twitter, τα The Last of Us: Part 2 και Ratchet & Clank: Rift Apart έρχονται με μεγαλύτερο όγκο πληροφορίας στην οθόνη και πιο σταθερές επιδόσεις, χάρη στο PSSR. Το Horizon Forbidden West από την άλλη «τρέχει» στην ίδια ανάλυση μεν (όχι σε 4Κ), αλλά με βελτιωμένη εικόνα, ενώ το Gran Turismo 7 δείχνει να «τρέχει» σε 4Κ και με PSSR στο PS5 Pro ή σε native 4K χωρίς ray tracing.


Το Alan Wake 2 από την άλλη «τρέχει» στην ίδια ανάλυση με το PS5 και στα δύο modes που παρουσιάστηκαν, αν και στα 30fps θα μπορεί να υποστηρίξει και ray tracing, ενώ στα 60fps να έχει καλύτερες αντανακλάσεις. To Hogwarts Legacy δείχνει βελτιωμένο σε σχέση με την έκδοση του PS5, παρουσιάζοντας καλύτερες αντανακλάσεις φωτός, ενώ το Dragon’s Dogma 2 δείχνει πολύ καλύτερο με 60fps και «πιθανότατα κάνοντας χρήση του PSSR». Το Assassin’s Creed Shadows έδειξε να «τρέχει» στα 60fps αλλά σε χαμηλή ανάλυση 846p, η οποία γίνεται upscale με το PSSR.



Υπενθυμίζετια πως το PS5 Pro θα κυκλοφορήσει (και στη χώρα μας) στις 7 Νοεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*