Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Benchmark ρίχνει φως στις επιδόσεις της κονσόλας (video)

Ένα benchmark του PlayStation 5 Pro που διέρρευσε μας προσφέρει επιπλέον πληροφορίες όσον αφορά το πόσο καλύτερα θα τρέχουν τα παιχνίδια στην κονσόλα που προσφατα ανακοίνωσε η Sony. Developer που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του έστειλε στο κανάλι του YouTube, Moore's Law is Dead πλάνα από ένα από τα παιχνίδια της εταιρείας του, συγκρίνοντας τις επιδόσεις στο βασικό μοντέλο του PS5 και στο PS5 Pro. Με βάση τα πλάνα, το παιχνίδι χρησιμοποιεί δυναμική ανάλυση σε εύρος 1080p-1600p, με έναν συνδυασμό medium και high settings και τρέχει στα 45- 60 FPS στο βασικό μοντέλο. Στο PS5 Pro χρησιμοποιεί επίσης δυναμικό εύρος 1600p- 2160p, δίχως το PlayStation Spectral Super Resolution, maximum settings, στα 60FPS χωρίς πτώσεις. Ο developer σημειώνει ότι στο μέλλον θα δοκιμάσει να χρησιμοποιήσει ανάλυση 4Κ στα 120 Hz.

Ο ανώνυμος developer πρόσθεσε επίσης ότι το PlayStation 5 Pro θα έχει και επιλογή για 8K, που ως τώρα έχει επιβεβαιωθεί μόνο για το Gran Turismo 7. Στην περίπτωση αυτή θα υπάρχει πρόσβαση σε επιπλέον 1.2 GB of RAM λόγω του Memory System Efficiency. Όπως αναφέρουν τα έγγραφα της Sony, πρακτικά το bandwidth της νέας κονσόλας θα είναι μεγαλύτερο από το 28%. Το High CPU Frequency Mode θα προσφέρει επίσης 10% υψηλότερη απόδοση όσον αφορά τον επεξεργαστή για λιγότερο από 1,5% στις επιδόσεις της GPU performance, παρέχοντας στους περισσότερες επιλογές.


To PlayStation 5 Pro θα έρθει στη χώρα μας στις 7 Νοεμβρίου 2024 και αν θέλετε να μάθετε όλες τις πληροφορίες για τη νέα κονσόλa, δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το πρόσφατο επεισόδιο του Gametech Playground.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*