Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προβλήματα στο PlayStation Network, εκτός οι online λειτουργίες για PS4 και PS5

*
Οι κάτοχοι PS4 και PS5 που προσπαθούν να συνδεθούν στο PlayStation Network αντιμετωπίζουν δυσκολίες εδώ και μερικές ώρες, καθώς οι servers της Sony φαίνεται να αντιμετωπίζουν μαζικό πρόβλημα. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του εξωτερικού, από αργά το βράδυ της Δευτέρας το PSN παρουσιάζει δυσλειτουργίες και η επίσημη σελίδα υποστήριξης που αναφέρει σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση, τα δείχνει όλα κάτω.



Οι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν sign-in αυτή τη στιγμή, να παίξουν multiplayer games ή single player games που πρέπει πρώτα να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Μοναδική λειτουργία που είναι απρόσκοπτη αυτή τη στιγμή είναι τα offline games. Προς το παρόν ουδείς γνωρίζει την έκταση του προβλήματος και πότε αναμένεται να επιδιορθωθεί.

Για καλό και για κακό, ελέγχετε την κατάσταση στου PlayStation Network μέσα από την επίσημη ελληνική σελίδα κατάστασης υπηρεσίας δικτύου Sony εδώ
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*