Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Assassin’s Creed Shadows: Ρεπορτάζ αποκαλύπτει την κατάσταση χάους που οδήγησε στην καθυστέρηση κυκλοφορίας (video)

*
Σε αναβρασμό βρίσκεται η Ubisoft και πρόσφατα ανακοίνωσε την καθυστέρηση κυκλοφορίας του Assassin’s Creed Shadows. Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτήν την απόφαση; Ο γνωστός insider Tom Henderson αποκαλύπτει σε νέο του ρεπορτάζ για το Insider Gaming τι έχει συμβεί και η γαλλική εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει τα πλάνα της και να πάει πιο πίσω το game, με δικαιολογία τις βελτιώσεις στα διάφορα σημεία και υπό το φόβο να έχει ένα δεύτερο λανσάρισμα επιπέδου Star Wars Outlaws.

Σε πρώτη φάση, ο Henderson δηλώνει πως ο Yasuke δεν θα απομακρυνθεί παρά τις φήμες που ακούγονταν, αλλά υπάρχει έντονος προβληματισμός στην ομάδα για τα της ακρίβειας στο πως αποδίδεται η ιστορία και η ιαπωνική κουλτούρα στο game. Τα σχόλια αυτά προήλθαν από μαζικά playtests με εξωτερικούς συνεργάτες. Φαίνεται λοιπόν πως θα αλλάξουν κάποια στοιχεία για την ιστορία του Yasuke, όπως το πως απεικονίζεται. Ένα σημαντικό πρόβλημα που αναφέρει ο Henderson είναι πως οι ιστορικοί που συνήθως καλούνται να συμμετέχουν στα Assassin’s Creed μπήκαν στο Assassin’s Creed Shadows πολύ αργότερα απ’ όσο ήταν το φυσιολογικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει κακή επικοινωνία με την ομάδα και να είναι αδύνατον να τηρηθούν deadlines.


Σε ό,τι αφορά τις βελτιώσεις και τα bugs, το παιχνίδι φαίνεται να μην είναι ακόμη στην κατάσταση που πρέπει για να κυκλοφορήσει και θα υπάρξουν αλλαγές σε διάφορους μηχανισμούς και στοιχεία του gameplay που εμφάνισαν προβλήματα σε πρόσφατα playtests. Ο insider αναφέρει ακόμη πως 7 developers που εργάζονται στο project δήλωσαν ότι πίεζαν προς την καθυστέρηση αυτή εδώ και καιρό, αλλά δεν εισακούστηκαν. Για άλλη μια φορά αναφέρεται το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο διοικητικό συμβούλιο της Ubisoft που δεν ακούει τους developers και μεγάλο ποσοστό των προγραμματιστών αναφέρει πως σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αλλάζει τίποτα ή οδηγούνται σε απολύσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*