Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Πολύ σημαντικό IP για το μέλλον το Astro Bot», λέει ο επικεφαλής των PlayStation Studiios

*
Ο CEO της SIE Studio Business Group, Hermen Hulst δήλωσε ότι το Astro Bot είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό brand για το μέλλον του PlayStation.

Μιλώντας στο Official PlayStation podcast μαζί με τον director του Astro Bot, Nicolas Doucet, ο επικεφαλής των PlayStation Studios κλήθηκε να σχολιάσει επί του θέματος.


“Το Astro είναι πολύ, πολύ σημαντικό για το PlayStation”, είπε ο Hulst. “Όπως γνωρίζετε ήταν προεγκατεστημένο στο PlayStation 5 που εκατομμύρια έχουν αγοράσει και αγαπήσει και νομίζω ήταν η κατάλληλη πλατφόρμα για να κυκλοφορήσει αυτό το νέο παιχνίδι”.

“Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι μια πολύ μικρή ομάδα είναι σε θέση να προσφέρει ένα παιχνίδι που είναι τόσο μεγάλο, έχει γίνει πραγματικά ένα υπέροχο παιχνίδι από μόνο του και έχει γίνει μια τιμή για όλα όσα αντιπροσωπεύει το PlayStation”.

Ο Hulst σχολίασε επίσης τα σχέδια του PlayStation να αναπτύξει τίτλους σε ένα ευρύτερο φάσμα ειδών.

“Είναι πολύ σημαντικό τα PlayStation Studios να αναπτύσσουν παιχνίδια διαφόρων ειδών και η οικογενειακή αγορά έχει μεγάλη σημασία για εμάς”, συμπλήρωσε ο Hulst.

“Είναι ενδιαφέρον ότι ο Nico και εγώ, στην αρχή του project, μιλήσαμε για τα platformers, και για το ότι τα περισσότερα από τα σπουδαία του είδους έρχονται από την Ιαπωνία και αστειευόμουν κάπως μαζί του λέγοντας "ας δούμε αυτά τα παιχνίδια ως το όριο", και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το κυκλοφορούν τώρα”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*