Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλά υποσχόμενο το Chasmal Fear της MystiveDev (trailer)

Η MystiveDev, ένα studio που αποτελείται από μόλις δύο άτομα, ετοιμάζει το Chasmal Fear, ένα νέο bodycam FPS horror game, η δημιουργία του οποίου βασίζεται στην Unreal Engine 5. Η αισθητική του θυμίζει το Doom 3.

Το gameplay καθοδηγείται από το σενάριο. Οι παίκτες θα πρέπει να εξερευνήσουν μια υποβρύχια εγκατάσταση και οι επιλογές τους θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο έως το τέλος. Θα υπάρχει υποστήριξη για co-op δύο παικτών. Μερικές από τις επιλογές θα οδηγούν σε περιοχές από όπου θα πρέπει να περάσετε χωρίς να γίνεται αντιληπτοί, ενώ σε άλλες θα πρέπει να μιλήσουν τα όπλα. Κάτι σημαντικό είναι ότι θα υπάρχουν και γεγονότα, η εμφάνιση των οποίων θα είναι τυχαιοποιημένη. Για παράδειγμα θα υπάρχει η πιθανότητα σε κάποια σημεία να υποχωρήσει το έδαφος κάτω από τα πόδια σας, προσφέροντάς σας πρόσβαση σε επίπεδα για τα οποία δεν υπάρχει κάποια άλλη είσοδος.


Τέλος, δεν αποκλείεται να γνωρίζετε τη MystiveDev, μιας και πρόσφατα κυκλοφόρησε μέσω Steam το πρώτο της παιχνίδι, το Mirror Forge.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*