Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Χωρίς μηχανισμούς pay-to-win το Sonic Rumble, μιας και δεν αρέσουν στο δυτικό κοινό (trailer)

Η SEGA επιβεβαίωσε ότι το Sonic Rumble δεν θα έχει μηχανισμούς gacha ή pay-to-win, καθώς δεν είναι δημοφιλείς στις δυτικές χώρες. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Automaton, ο game director Makoto Tase και ο επικεφαλής της Sonic Team, Takashi Iizuka εξήγησαν ότι δεν θα υπάρχουν μηχανισμοί που θα υποχρεώνουν τους παίκτες να καταβάλουν χρήματα για την απόκτηση αντικειμένων. Όπως υποστηρίζει ο Iizuka, η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να καθησυχαστεί το δυτικό κοινό, μιας και οι Ιάπωνες παίκτες δεν έχουν θέμα με μηχανισμούς gacha.

Αντ’ αυτών το παιχνίδι θα έχει το δικό του Season Pass, το οποίο κατά κύριο λόγο θα αποτελείται από character skins και emotes, συν καθημερινές ανανεώσεις του Ring Shop, μέσω του οποίου θα έχετε τη δυνατότητα να προμηθεύεστε cosmetic items, εξαργυρώνοντας τα δαχτυλίδια που αποκτάτε κατά τη διάρκεια του gameplay.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*