Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιο εύκολη η μεταφορά παιχνιδιών στο PlayStation VR2 δηλώνει η Sony

*
Η Sony δηλώνει ότι οι developers δεν θα δυσκολευτούν κατά τη μεταφορά παιχνιδιών τους στο PlayStation VR2. Τα σχετικά σχόλια έγιναν από τους Yasuo Takahashi και Kenjo Akiyama, δύο senior directors της Sony Interative Entertainment, κατά τη διάρκεια ενός event στο πλαίσιο του Computer Entertainment Developers Conference (CEDEC) 2022.

Στην ανάπτυξη παιχνιδιών για το PSVR2 θα χρησιμοποιείται το ίδιο SDK με το PS5, οπότε οι developers θα μπορούν εύκολα να δημιουργούν εκδόσεις VR παιχνιδιών που ήδη υπάρχουν για το PS5. Επιπλέον είναι δυνατή η υποστήριξη τίτλων που έχουν δημιουργηθεί με τη Unity ή την Unreal Engine, κάτι που επίσης θα βοηθήσει στη μεταφορά τους από και πρός άλλες πλατφόρμες VR.


Ακόμα, το SDK περιλαμβάνει μια σειρά απο προγράμματα που θα βοηθήσουν τους developers στη δοκιμή παιχνιδιών. Ανάμεσά τους ένα πρόγραμμα που ελέγχει τη δόνηση του headset, όταν υπάρχουν βήματα ή πυροβολισμοί. Υπάρχει ακόμα και ένα εργαλείο που ονομάζεται Comfort Sample, που θα βοηθήσει τους developers να ελέγχουν τις γνώσεις τους, σχετικά με το τι προκαλεί συγκεκριμένα bugs.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*