Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περαιτέρω πληροφορίες από Microsoft και Activision Blizzard ζητάει η επιτροπή εμπορίου των Η.Π.Α.

*
Η αρμόδια επιτροπή εμπορίου των Η.Π.Α. (Federal Trade Commission, FTC) ζήτησε από τη Microsoft και την Activision Blizzard περισσότερες πληροφορίες, τη στιγμή που συνεχίζει να εξετάζει τη σχετική συμφωνία εξαγοράς.

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα ή ότι η FTC ετοιμάζεται να μπλοκάρει τη συμφωνία. Το πιο πιθανό είναι πως πρόκειται για ένα σύνηθες βήμα, όταν το μέγεθος του deal είναι τόσο μεγάλο.


Επιπλέον, στις 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μετόχων της Activision Blizzard. Σε περίπτωση που η πλειοψηφία δεν εγκρίνει την εξαγορά, τίποτα δεν θα μπορέσει να προχωρήσει. Μάλιστα όποιος δεν ψηφίσει θα θεωρηθεί ότι είναι κατά.

Σημειώνεται πως το κυριότερο που εξετάζει η FTC είναι το αν η συμφωνία οδηγήσει σε αθέμιτο ανταγωνισμό. Αν όλα πάνε με βάση τον προγραμματισμό, η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του οικονομικού έτους 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*