Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO της Larian Studios δηλώνει πως το επόμενο παιχνίδι της ίσως κυκλοφορήσει πριν το 2029

*
Το επόμενο παιχνίδι της Larian Studios φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα με πέντε χρόνια από τώρα. Κατά την διάρκεια των SEA Game Awards, o CΕΟ της εταιρίας Swen Vincke αναφέρει μεταξύ σοβαρού και αστείου πως το επόμενο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2028 ή το 2029. "Ήξερα ότι θα μου μιλήσετε για αυτό. Ήταν απλά ένα αστείο. Δεν γνωρίζω, θα το κυκλοφορήσουμε όταν είναι έτοιμο. Είναι μεγάλα παιχνίδια και θέλει χρόνο" είπε στο IGN όταν έλαβε ένα Special Recognition Award.

Όσον αφορά το τι παιχνίδι θα είναι, ακόμα παραμένει άγνωστο. Ξέρουμε πως η Larian Studios δεν εργάζεται σε νέο Baldur's Gate με την ολοκλήρωση του τρίτου τίτλου της σειράς. Επίσης γνωστό είναι το ότι η εταιρία δουλεύει σε πολλά παιχνίδια αυτή τη στιγμή, ένα εκ των οποίων είναι ένα ολοκαίνουργιο IP.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*