Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Loot River

Η SUPERHOT PRESENTS και η straka.studio, δημοσίευσαν ένα νέο trailer με τίτλο “Loot Overview”, για το επερχόμενο Loot River. Το video μας παρουσιάζει τα όπλα και τα loot που μπορούν να βρουν οι παίκτες εξερευνώντας τους πολύπλοκους λαβύρινθους, ενώ μας δίνει και αρκετά παραδείγματα από τα διαφορετικά builds του παιχνιδιού, που θα χρειαστούν για να επιβιώσετε και να αντιμετωπίσετε τα αποτρόπαια τέρατα.

Ταυτόχρονα θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δύναμη του Relic, που σας επιτρέπει να μετακινήσετε το έδαφος για να λύσετε γρίφους και να έχετε τον έλεγχο του χώρου που θα πολεμάτε τους εχθρούς σας.

Το Loot River θα έχει σύντομα ημερομηνία κυκλοφορίας και θα είναι διαθέσιμο για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam), με ταυτόχρονη παρουσία στο Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*