Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Saber Interactive ετοιμάζει ένα AAA action RPG Avatar: The Last Airbender

*
Η Saber Interactive βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης ενός AAA action RPG που διαδραματίζεται στο σύμπαν του Avatar: The Last Airbender, για κονσόλες και PC. Περιγράφεται ως το μεγαλύτερο video game στα χρονικά του franchise, θα αφηγηθεί μια νέα ιστορία και αναπτύσσεται σε στενή συνεργασία με την Avatar Studios, το τμήμα της Paramount που δημιούργησαν οι δημιουργοί της σειράς Avatar: The Last Airbender, Michael DiMartino και Bryan Konietzko το 2021.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν και πρωταγωνιστής θα είναι ένα εντελώς νέο Avatar. Οι παίκτες θα βυθιστούν σε έναν ζωντανό κόσμο, θα γίνουν κυρίαρχοι των τεσσάρων στοιχείων και θα εμπλακούν σε δυναμικές μάχες μαζί με τους συντρόφους τους, βιώνοντας τις προκλήσεις και τις αποφάσεις που συνοδεύουν το να είσαι ο φύλακας της ισορροπίας στον κόσμο. Από άποψη σεναρίου, θα περιλαμβάνει τόσο νέα όσο και οικεία στοιχεία. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*