Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες πληροφορίες για τη μεταφορά των τίτλων της Bethesda στο Steam

*
Η Bethesda δημοσίευσε νέες πληροφορίες σχετικά με την προγραμματισμένη μεταφορά των PC games της στο Steam. Τον περασμένο Φεβρουάριο η εταιρεία ανακοίνωσε την πρόθεσή της να διακόψει τη λετουργία του launcher της, μεταφέροντας τους τίτλους της στην ψηφιακή πλατφόρμα διανομής της Valve. Τώρα, έκανε γνωστό ότι η διαδικασία μεταφοράς θα ξεκινήσει στις 27 Απριλίου και την περίοδο εκείνη θα προσφέρει λεπτομερείς οδηγίες για τη διαδικασία. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση στα παιχνίδα τους μέσω του Bethesda launcher ως τις 11 Μαΐου 2022, όμως συμβουλεύονται να ολοκληρώσουν τη μεταφορά το συντομότερο δυνατό.

Σε σχετικό FAQ, η Bethesda αναφέρει πως ό,τι έχουν αγοράσει θα μεταφερθεί στον λογαριασμό των χρηστών στο Steam. Τα saves πολλών παιχνιδιών θα μεταφερθούν αυτομάτως, όμως για ορισμένα ίσως απαιτηθεί χειρονακτική διαδικασία. Επίσης, πολλοί από τους τίτλους της Bethesda θα συνεχίσουν να απαιτούν την ύπαρξη λογαριασμού στο Bethesda.net, ώστε να διατηρηθεί η πρόσβαση σε mods και in-game items, όπως skins.


Επιπλέον, η Bethesda δημοσίευσε ένα FAQ που αφορά συγκεκριμένα τη διαδικασία μεταφοράς του Fallout 76.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*