Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Navid Khavari: "Ο ανοικτός κόσμος του Star Wars Outlaws θα προσφέρει μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία"

*
Όπως φαίνεται, χάρη στον σχεδιασμό του ως open world game, το Star Wars Outlaws θα προσφέρει μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Kotaku, ο narative director Navid Khavari εξήγησε το πώς η Ubisoft χρησιμοποιεί την εμπειρία ανοιχτού κόσμου για να χτίσει τον γαλαξία της. "Η εστίαση στον ανοικτό κόσμο μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε ένα βαθιά συναρπαστικό ταξίδι στο σύμπαν του Star Wars", λέει ο Khavari, εξηγώντας ότι το να προσφέρουν στην πρωταγωνίστρια, Kay, έναν ολόκληρο γαλαξία προς εξερεύνηση βοήθησε στη δημιουργία ενός κύριου χαρακτήρα που εσκεμμένα βρίσκεται έξω από τα νερά του του: «θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν χαρακτήρα που δεν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Δεν έχει ακόμα πλήρη αντίληψη των πάντων, δεν έχει κάθε φορά τη σωστή απάντηση".

Αυτό σημαίνει ότι βάζεις την Kay σε δύσκολες καταστάσεις και τη μεταφέρεις σε μια μεγάλη ποικιλία τοποθεσιών. Ο Khavari εξηγεί ότι θα ταξιδέψετε σε "πυκνοκατοικημένες πόλεις γεμάτες δραστηριότητα", καθώς και σε "μυστηριώδη ανοικτά περιβάλλοντα".


Επίσης, η δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε διαφορετικά μέσα μεταφοράς με ευκολία, θα είναι ένα από τα βασικά κομμάτια του Outlaws. Το πλοίο θα είναι το σπίτι της Kay και με αυτό θα μπορεί να εξερευνεί το διάστημα.

"Το διάστημα αντιπροσωπεύει μια εξαιρετικά ελκυστική αλλά πολύ επικίνδυνη εμπειρία για κάθε παράνομο", εξηγεί ο Khavari. "Εάν ξεφύγετε από την πεπατημένη, η προθυμία σας να εξερευνήσετε θα οδηγήσει σε εκπλήξεις. Έτσι, μπορείτε να αναλάβετε ένα συμβόλαιο για να κλέψετε εμπορεύματα της Αυτοκρατορίας, αλλά πολύ γρήγορα να αλλάξετε πορεία και να κατευθυνθείτε στη σαβάνα Toshara για αναζήτηση ενός artifact και το παιχνίδι θα ανταμείψει την περιέργειά σας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Massive Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*