Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Melee expert και animator επέστρεψε στην Naughty Dog μετά από 4 χρόνια «εξορίας»

Ο melee expert και animator Lee Davis επέστρεψε στην αγκαλιά της Naughty Dog μετά από 4 χρόνια που βρέθηκε σε άλλες ομάδες του Xbox και του PlayStation. Συγκεκριμένα, αφού εργάστηκε σε The Initiative (Perfect Dark) και Deviation Games. Ο Lee ξεκίνησε την καριέρα του το 2020 ως animator και εργάστηκε στα The Last of Us, Uncharted 4: A Thief’s End και The Last of Us: Part II, καθώς και στο spinoff Uncharted: The Lost Legacy.

Ο ίδιος ανέφερε στο LinkedIn του πως επιστρέφει με χαρά στην Naughty Dog, όπου και αναλαμβάνει το ρόλο του Senior Animator. Το σε τι θα δουλέψει ακριβώς παραμένει μυστική, καθώς το studio δουλεύει πάνω σε διάφορα single player games αυτή τη στιγμή. Δείτε ένα δείγμα της δουλειάς του στο παρακάτω video.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*