Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε περισσότερο για το Resident Evil 9

*
Αν ψάχνατε κάποια ανακοίνωση αυτές τις ημέρες για το Resident Evil 9, μάλλον θα πρέπει να χαμηλώσετε τις προσδοκίες σας. Ο γνωστός insider Dusk Golem, που έχει πολύ καλό ιστορικό αποκαλύψεων για παιχνίδια της Capco, ανέφερε σε ένα thread στο X/Twitter πως ο κόσμος θα πρέπει να διαγράψει όσα σκέφτεται για ανακοινώσεις του Resident Evil 9 μέσα στο καλοκαίρι.

Ο ίδιος τονίζει πως η ανακοίνωσή του θα έρθει αρκετά αργότερα και πως η κυκλοφορία του δεν θα συμβεί μέχρι το 2025 ή το 2026. Αρχικά, είχε ισχυριστεί πως το game αναμενόταν τον Ιανουάριο του 2025 με τα αποκαλυπτήρια να έρχονται σύντομα, ωστόσο φαίνεται πως άλλαξαν τα δεδομένα. Ο ίδιος, δε, ζήτησε και συγγνώμη για αυτά τα «πήγαινε-έλα».


Μιλώντας για τα Resident Evil που ετοιμάζονται, διέψευσε πως η Capcom δουλεύει στα Resident Evil 1 και Resident Evil 5 και σημείωσε πως τα μόνα που ισχύουν είναι αυτά περί Resident Evil Code Veronica και Resident Evil Zero.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*