Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Ετοιμάζεται νέο remake του Resident Evil, o Leon Kennedy πρωταγωνιστής στο 9

*
Όπως αναφέρει στο Gaming Leaks and Rumors subreddit ο χρήστης DanielRPK, που στο παρελθόν έχει αποδειχθεί γενικά αξιόπιστος, η CAPCOM ετοιμάζει ένα νέο remake του πρώτο Resident Evil, αυτή τη φορά με τη βοήθεια της RE Engine.

Επιπλέον, ο χρήστης του Χ, @PRE_Atarabiya υποστηρίζει πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2026, έτος που συμπέφτει με την 30η επέτειο από το λανσάρισμα του original, το 1996. Ο ίδιος χρήστης μιλάει και για τον ένατο κύριο τίτλος της σειράς, λέγοντας πως ο Leon Kennedy θα είναι ο κύριος πρωταγωνιστής της εισαγωγής του, θα είναι πλέον 48 ετών και τα γεγονότα διαδραματίζονται το 2025. Προσθέτει ότι η αρχή τουλάχιστον του τίτλου θα μας μεταφέρει στην Νοτιοανατολική Ασία.


Απλά πατήστε μετάφραση στο παρακάτω post.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*