Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο στο Tectonic studio μετά την ακύρωση του Life By You

*
Δεν πέρασαν πολλές ώρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ακύρωση του Life By You και φαίνεται πως άλλο ένα studio αποχαιρετά την αγορά κλείνοντας για πάντα τις πόρτες του. Ο λόγος για το Tectonic studio, το οποίο και ήταν υπεύθυνο για το project. Η ομάδα που είχε έδρας το Berkeley της California των ΗΠΑ, αριθμούσε περί τους 24 υπαλλήλους και ο CEO της Paradox Interactive, Fredrik Wester δήλωσε πως «είναι δύσκολα και δραστικά νέα για τους συνεργάτες μας στην Tectonic που εργάστηκαν στο Early Access release του Life By You. Δυστυχώς, με την ακύρωση του project, πρέπει να πάρουμε τη σκληρή απόφαση να κλείσουμε το studio. Είμαστε ευγνώμονες για τη σκληρή δουλειά τους που προσπάθησε να βάλει την Paradox σε ένα νέο είδος παιχνιδιών».

Το Life By You θα τοποθετούταν απέναντι από το Sims της ΕΑ και γι’ αυτό η ομάδα που το ανέβαλε δημιουργήθηκε το 2109 από τον πρώην επικεφαλής του project της EA, Rod Humble. Ήταν προγραμματισμένο να βγει σε Early Access τον Σεπτέμβριο, ωστόσο ακυρώθηκε και πήγε πιο πίσω, αρχικά για τον Μάρτιο του 2024 και έπειτα για τον Ιούνιο.


Στα τέλη Απριλίου η Paradox ανακοίνωσε πως όλα ήταν έτοιμα, ωστόσο λίγες εβδομάδες αργότερα ανακοίνωσε την επ’ αόριστον καθυστέρηση της κυκλοφορίας του. Μέχρι που χθες μάθαμε πως δεν θα κυκλοφορήσει -τελικά- ποτέ. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*