Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολύμηνη καθυστέρηση για την έκδοση Early Access του Life by You (video)

Η Paradox Interactive ανακοίνωσε ότι η έκδοση Early Access του Life by You θα καθυστερήσει κατά έξι μήνες. Αρχικά ήταν προγραμματισμένο να γίνει διαθέσιμη στις 12 Σεπτεμβρίου 2023, όμως αυτό δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί πριν τις 5 Μαρτίου 2024. Είναι το πρώτο παιχνίδι της Paradox Tectonic, ενός studio που ιδρύθηκε το 2019, με επικεφαλής τον Rod Humble, που προηγουμένως βρισκόταν στο τιμόνι της σειράς The Sims της ΕΑ.

Στο παρακάτω video, o Humble δηλώνει ότι ο επιπλέον χρόνος ανάπτυξης θα επιτρέψει στο στούντιο να βελτιώσει διάφορα στοιχεία του παιχνιδιού με βάση τα σχόλια της κοινότητας και των συνεργατών του.


Η Paradox σχεδιάζει να βελτιώσει τα γραφικά, το user interface και τα mod tools του παιχνιδιού, να διορθώσει διάφορα bugs και να προσθέσει υποστήριξη για επιπλέον γλώσσες εγκαίρως για την κυκλοφορία του Early Access.

Η έκδοση Early Access θα κοστίζει €39,99 στο Steam και στο Epic Games Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*