Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Λουκέτο στο SM2 project του Call of Duty έβαλε η Activsion

*
H Activision έβαλε λουκέτο σε ένα fan-project του Call of Duty, σχεδόν δυο χρόνια μετά την έναρξή του. Το SM2, όπως ήταν γνωστό, ήταν ουσιαστικά ένα Call of Duty client που βασιζόταν στη μηχανή του Modern Warfare 2 και περιλάμβανε χάρτες και όπλα από όλη τη σειρά. Όπως η ομάδα που το είχε δημιουργήσει αναγκάστηκε να σταματήσει κάθε δραστηριότητα, αφότου έλαβε προειδοποιητική επίστολή από την Activision.

Προς το τέλος του προηγούμενου μήνα, η ομάδα του SM2 αποφάσισε να μεταφέρει το project από την IW4 (η αρχική μηχανή του Modern Warfare 2) στην H1 που χρησιμοποιείται από το Modern Warfare Remastered, για τεχνικούς λόγους όπως είχε αναφέρει τότε. Ίσως αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*