Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Lollipop Chainsaw RePOP: Επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας για PC και κονσόλες (trailer)

*
Μετά τον χαμό του Summer Game Fest και τις πολλές ανακοινώσεις, ήρθε και αυτή για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Lollipop Chainsaw RePOP. Το remake του θρυλικού game θα κυκλοφορήσει για PC, PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch στις 25 Σεπτεμβρίου, ενώ μια μέρα αργότερα θα εμφανιστεί στην αγορά της Ιαπωνίας. Την ανακοίνωση έκανε η ομάδα ανάπτυξης Dragami Games και θα υποστηρίζει αγγλικό και ιαπωνικό voice over, αλλά και κείμενο σε πολλές γλώσσες.

Οι physical εκδόσεις θα εμφανιστούν τον Οκτώβριο σε όλες τις αγορές και περισσότερα για αυτό το θέμα θα μάθουμε αργότερα. Το παιχνίδι αποτελεί remake του Lollipop Chainsaw του 2012, με τον Yoshimi Yasuda ως lead developerκ αι παραγωγό. Πρωταγωνίστρια είναι η Juliet, μια κυνηγός ζόμπι που παλεύει με το αγόρι και την οικογένειά της για να σταματήσει την… αποκάλυψη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*