Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Legacy of Kain Collection: Τα Blood Omen: Legacy of Kain και Legacy of Kain: Soul Reaver επέστρεψαν στο πιο «κουλό» port (trailer)

*
Οι φήμες για το Legacy of Kain υπήρχαν εδώ και μέρες και φαίνεται πως είδαμε τελικά τι έρχεται με το Legacy of Kain Collection (Blood Omen: Legacy of Kain και Legacy of Kain: Soul Reaver), το οποίο ωστόσο εμφανίζεται με το πιο «κουλό» port. O λόγος για το Evercade, μια φορητή συσκευή που παίζει μέσω emulation παλιά games που είναι πλέον περασμένα σε μίας νέας μορφής cartridges. Το πακέτο περιλαμβάνει τα Blood Omen: Legacy of Kain και Legacy of Kain: Soul Reaver και θα πωλείται σε μια τιμή στα 25 δολάρια από τον Σεπτέμβριο.

Οι προ-παραγγελίες άνοιξαν ήδη και μαζί τους δημοσιεύτηκε και ένα σχετικό trailer. Οι πληροφορίες για τα Legacy of Kain ξεκίνησαν μέσω ενός αγαλματίδιου που εμφανίστηκε στην San Diego Comic Con πριν από μερικές εβδομάδες και πλέον ξέρουμε τι συμβαίνει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*