Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εμφανίστηκαν στο San Diego Comic-Con τα Legacy of Kain 1&2 Remastered! (εικόνες)

*
Ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό πως η Crystal Dynamics εργάζεται στα Legacy of Kain 1&2 Remastered και πλέον έχουμε την πρώτη τους εμφάνιση, στην San Diego Comic-Con. Τα remasters των δύο σημαντικών action adventure games φαίνεται πως ετοιμάζονται εδώ και καιρό και χρήστης κατάφερε να φωτογραφίσει αναφορές σε αυτά.

O αντιπρόεδρος της Dark Horse Comics, Randy Lahrman, σημείωσε σε δήλωσή του στο GameSpot ότι το σχετικό άγαλμα που εμφανίστηκε στην Comic-Con θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και πως περισσότερες πληροφορίες θα εμφανιστούν αργότερα.


Όπως ήταν λογικό, η καρτέλα με την αναφορά στο όνομα των δύο games αφαιρέθηκε μετά από λίγο. Το Blood Omen: Legacy of Kain αναπτύχθηκε από την Silicon Knights υπό τον Denis Dyack και κυκλοφόρησε από την Crystal Dynamics το 1996.

To 1999 έφτασε στην αγορά το Legacy of Kain: Soul Reaver από την Crystal Dynamics και την Amy Henning (Uncharted). H πιο πρόσφατη κυκλοφορία του franchise είναι το Legacy of Kain: Defiance που εμφανίστηκε το 2003.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*