Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Launch trailer για το εκπληκτικό Metaphor: ReFantazio

Η ATLUS και το Studio Zero έδωσαν στη δημοσιότητα το launch trailer για το fantasy RPG Metaphor: ReFantazio.

Από τους δημιουργούς των Persona 3, Persona 4, και Persona 5 έρχεται το Metaphor: ReFantazio, ένας μοναδικός φανταστικός κόσμος, όπου ο πρωταγωνιστής σας θα ξεκινήσει ένα ταξίδι μαζί με τη νεράιδα συνοδό του, την Gallica, για να βγάλει την κατάρα από τον χαμένο πρίγκιπα του βασιλείου. Ελέγξετέ τη μοίρα σας, αντιμετώπισε τους φόβους σας και ξυπνήστε τις μαγικές δυνάμεις των "Archetype", που βρίσκονται κρυμμένες στην καρδιά σας. Αφού αφυπνιστείτε σε ένα "Archetype", θα ξεκλειδώσετε τη δύναμη να διοχετεύσετε και να συνδυάζεται τις ικανότητες μοναδικών job classes . Ενισχύστε τους δεσμούς σας και χτίστε την ομάδα σας για να εξοντώσετε ισχυρούς εχθρούς και να ανακαλύψετε την αληθινή φύση του βασιλείου.


Το Metaphor: ReFantazio θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, και PC μέσω Steam και Microsoft Store στις 11 Οκτωβρίου. Υπάρχει ήδη διαθέσιμο ένα "Prologue Demo", και η πρόοδος σε αυτό θα μπορεί να μεταφερθει στο πλήρες παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*