Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε το νέο μεγάλο update του Hades 2 (trailer)

Καθώς η ανάπτυξη του Hades 2 συνεχίζεται, η Supergiant Games κυκλοφόρησε το πρώτο μεγάλο update του roguelite adventure. Πέρα από διορθώσεις στο gameplay, το Olympic Update προσθέτει νέο περιεχόμενο όπως μια νέα περιοχή, ένα νέο όπλο, νέους χαρακτήρες να γνωρίσετε, νέα decorations και νέα familiars. Τέλος, κυκλοφόρησε νέο art work και νέα μουσική.

Αλλαγές σημειώνται και στο τομέα των όπλων, όπου έγινε rework το special attack του Witch's staff, το Moonstone Axe μπορεί πλέον μα θυσιασεί το blocking ability για ένα νέο rising slash attack και projectiles από τα Umbral Flames που κάνουν spin δεξιά ή αριστερά ανάλογα τη κίνηση του παίκτη.
Τέλος, τo Dash ability πλέον είναι πιο γρήγορο και επιτρέπει στους παίκτες να αποφύγουν με περισσότερη ευκολία τις επιθέσεις των εχθρών.


Όσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για το update, η Supergiant Games έχει φροντίσει να ενημερώσει πλήρως με patch notes τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam.

Δείτε παρακάτω το νέο trailer του Olympic Update:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*