Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεχάστε την προσθήκη του Call of Duty στο Game Pass

*
Σε περίπτωση που ελπίζατε ότι από το επόμενο έτος θα είχατε τη δυνατότητα να παίξετε Call of Duty μέσω του Game Pass, καλύτερα να το ξεχάσετε για μερικά χρόνια. Άκόμα και να εγκριθεί άμεσα από όλες τις ρυθμιστικές αρχές ανταγωνισμού η πρόταση εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, οι συμφωνίες της πρώτης με τη Sony που βρίσκονται ήδη σε ισχύ δεν την δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Αυτό αποκαλύπτεται από την απάντηση της Microsoft στη απόφαση της ρυθμιστικής αρχής ανταγωνισμού της Μ. Βρετανίας, που αποφάσισε να περάσει την έρευνά της σε δεύτερη φάση, επικαλούμενη τις επιπτώσεις στον ανταγωνισμό του console gaming, ατο game streaming και στις συνδρομητικές υπηρεσίες.

Υπάρχει λοιπόν μια σημείωση που παραπέμπει σε tweet του Phil Spencer, που αναφέρει τα εξής: "Η συμφωνία ανάμεσα στην Activision Blizzard και τη Sony περιλαμβάνει περιορισμούς σχετικά με τη δυνατότητα της Activision Blizzard να τοποθετήσει τίτλους του Call of Duty στο Game Pass για έναν αριθμό ετών".


Λογικά η Sony είχε προβλέψει το ενδεχόμενο και φρόντισε να καλύψει τα νώτα της από νωρίς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*