Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Devolver Digital εγκαινιάζει τη νέα εκδοτική εταιρεία Big Fan Games

*
H Devolver Digital ανακοίνωσε την ίδρυση της Big Fan Games, μιας νέας εκδοτικής εταιρίας video games, η οποία έχει στόχο τις διασκευές μεγάλων brands ψυχαγωγίας.

Μέσω του εκδότη, η Big Fan Games θα δώσει την ευκαιρία σε προγραμματιστές να δημιουργήσουν πρωτοπόρες διασκευές χρησιμοποιώντας κόσμους και χαρακτήρες από εμβληματικές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, και κόμικς.


Η Big Fan Games προς το παρόν δουλεύει σε παιχνίδια ανεξάρτητων developers

Ακολουθεί το πλήρες μήνυμα της εταιρείας για το λανσάρισμά της:

Μας αρέσουν πολύ τα παιχνίδια, όπως και εσάς. Αλλά όταν πρόκειται για "licensed παιχνίδια", πιστεύουμε ότι υπάρχει χώρος για μια νέα προσέγγιση. Μία όπου οι ανεξάρτητοι developers θα μπορούν να πάρουν την δική τους απόφαση. Να πάρουν κάποια ρίσκα και να εξερευνήσουν μοναδικές ιδέες που δεν καθορίζονται από λογιστικά φύλλα. Γι' αυτό δημιουργήσαμε τη Big Fan, για να βοηθήσουμε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Από μια ομάδα που διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε παιχνίδια και ψυχαγωγικά IPs όπως τα Dune, Star Wars, Blade Runner, The Lord of the Rings, Hellboy, Evil Dead, John Wick, Blair Witch, Power Rangers και πολλά άλλα.

Πιστεύουμε (και έχουμε δει από πρώτο χέρι) ότι τα σπουδαία παιχνίδια που προωθούν τα υπάρχοντα franchises μπορούν να προσφέρουν μια σύνδεση με τον θαυμαστή που μόνο μια διαδραστική εμπειρία μπορεί να προσφέρει. Τα ανεξάρτητα παιχνίδια που δημιουργούνται σε αυτά τα σύμπαντα μπορούν να τα εξερευνήσουν με νέους και απροσδόκητους τρόπους, και στόχος μας είναι να ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών των θαυμαστών.

Αντλώντας έμπνευση από αγαπημένα franchises, αγωνιζόμαστε να φέρουμε αυτούς τους κόσμους πιο κοντά στους θαυμαστές - παλιούς και νέους - μέσα από το πρίσμα των δημιουργικών ομάδων που καθοδηγούνται από το πάθος τους για το περιεχόμενο. Υποστηρίζουμε τους προγραμματιστές παρέχοντας την τεχνογνωσία μας στον κλάδο και τους πόρους που χρειάζονται για να υλοποιήσουν τις ιδέες τους. Στόχος μας στη Big Fan είναι να καλλιεργήσουμε διασκεδαστικά και εφευρετικά παιχνίδια που στέκονται μόνα τους, αντί να χρησιμοποιούνται ως διαφημιστικές συνδέσεις για την κυκλοφορία άλλων μέσων.

Είναι εύκολο για εμάς να κάνουμε μεγαλόστομες δηλώσεις σε ένα δελτίο τύπου, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να τις υποστηρίξουμε. Συλλογικά, έχουμε κυκλοφορήσει πολλά διαφορετικά παιχνίδια σε πολλές διαφορετικές πλατφόρμες, μερικά από τα οποία μπορεί να έχετε ακούσει. Η δουλειά μας περιλαμβάνει συνεργασίες με ομάδες της Disney, της Dark Horse Comics, της Rebellion, της Lionsgate και άλλων. Συνεργαζόμαστε ενεργά μαζί τους αυτή τη στιγμή, ενώ ετοιμάζονται και άλλα.

Έχετε κάποιο αγαπημένο παιχνίδι που πάντα ονειρευόσασταν να επανεκκινήσετε ή μια κλασική ταινία ή ένα βιβλίο που θα θέλατε να δείτε να μεταφέρεται σε παιχνίδι; Θα θέλαμε πολύ να σας ακούσουμε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*