Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Το PlayStation ετοιμάζει State of Play για τα τέλη του Σεπτεμβρίου

*
Η Sony παρουσίασε πρόσφατα το PS5 Pro και ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει και πόσο θα κοστίζει, αλλά φαίνεται πως ετοιμάζει και ένα State of Play για τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τον Jeff Grubb και το τελευταίο του podcast Game Mess Mornings, η ιαπωνική εταιρεία προετοιμάζει μια online παρουσία που θα λάβει χώρα αργότερα μέσα στον τρέχοντα μήνα (μπορείτε να δείτε την αναφορά του στο 28ο λεπτό του παρακάτω video).



Η παρουσίαση αυτή εκτιμάται πως θα λάβει χώρα κάπου κοντά στις 24 Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να μπορεί ούτε ο Grubb, ούτε κανείς άλλος να δώσει κάποια πιο συγκεκριμένη πληροφορία. Φαίνεται όμως πως η πληροφορία του Grubb έρχεται να επιβεβαιώσει αρκετές αντίστοιχες φήμες του τελευταίου διαστήματος. Τώρα σε ό,τι αφορά το ίδιο το event, με το λανσάρισμα του PS5 Pro (και στην Ελλάδα) να είναι σχετικά κοντά, η Sony θα θέλει να εστιάσει τόσο σε μελλοντικές κυκλοφορίες του PS5 (μιας και στο οικονομικό της έτος μέχρι τα τέλη Μαρτίου δεν είναι γεμάτο από παραγωγές), αλλά και σε πράγματα που θα δουν όσοι επενδύσουν στο νέο και αρκετά πιο ακριβό σύστημα. Μένει να δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι επόμενες μέρες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*