Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Insider: Μεγάλη και σημαντική η παρουσίαση του Xbox και στη Gamescom 2024

*
Φαίνεται πως το Xbox και η Microsoft… πήραν φόρα και έτσι, μετά την εξαιρετική παρουσίασή τους στο Summer Game Fest και το Xbox Games Showcase, επιστρέφουν δυνατά και στην Gamescom 2024. Κάτι τέτοιο αναφέρει insider και συγκεκριμένα ο Parris Lilly του Kinda Funny XCast.

Το πρόσφατο Xbox Games Showcase θεωρείται μία από τις καλύτερες παρουσιάσεις του Xbox τα τελευταία χρόνια, αφού έφερε στη δημοσιότητα υλικό για τα Fable, Perfect Dark, Gears of War E-Day και Doom: The Dark Ages, αλλά φαίνεται πως υπάρχει κι άλλο υλικό.


Ο insider αναφέρει σε γνωστό forum πως «μου έχει αναφερθεί από πολλαπλές πηγές πως το φετινό show του Xbox θα είναι τρομερό και πως υπάρχουν πολλά ακόμη να παρουσιαστούν. Η φετινή Gamescom θα είναι μεγάλο show». Περισσότερα δεν γνωρίζουμε προς το παρόν, ωστόσο υπάρχουν ακόμη αρκετά projects που περιμένουμε να μάθουμε για αυτά.

Περισσότερα στα τέλη καλοκαιριού λοιπόν και… ραντεβού στην Κολονία! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*