Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Γίνεται πραγματικότητα το Gears of War E-Day! (trailer)

Οι πρόσφατες φήμες ήθελαν έναν τίτλο Gears of War να εμφανίζεται στο Xbox Games Showcase, όμως μιλούσαν για κάποια συλλογή ή για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς. Ωστόσο, ως τελευταία αποκάλυψη της βραδιάς, οι The Coalition και Xbox Game Studios παρουσίασαν το Gears of War E-Day.

Στο trailer βλέπουμε τον Marcus να μάχεται με ένα Locust Drone, ενώ στο τέλος εμφανίζεται ο Dom. Διαδραματίζεται στην περίφημη περίοδο της Emergence Day (E-Day), δηλαδή της ημέρας όταν οι ορδές των Locust εμφανίστηκαν από το υπέδαφος στην επιφάνεια του πλανήτη Sera.


Το trailer της ανακοίνωσης ήταν απλώς κινηματογραφικό, δίχως λεπτομέρειες για τον τίτλο, όμως αναφέρεται πως τα γραφικά προέρχονται από την μηχανή γραφικών του παιχνιδιού και δεν είναι CGI.

Δεν γνωρίζουμε τον ορίζοντα κυκλοφορίας ακόμη, όμως είναι γνωστό πως το παιχνίδι θα διατεθεί για Xbox Series X|S και PC. Θα βρίσκεται στον κατάλογο του Xbox Game Pass από την πρώτη ημέρα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*