Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Clock Tower: Rewind

*
Η Sunsoft ανακοίνωσε πως την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Clock Tower: Rewind. Το θρυλικό παιχνίδι επιστρέφει σε μια νέα έκδοση που θα έρθει στις 31 Οκτωβρίου για PS4, PS5 και Nintendo Switch και θα υποστηρίζει επιλογές για αρκετές γλώσσες.

Στην Ιαπωνία θα κυκλοφορήσει ψηφιακή και retail έκδοση σε απλή και deluxe μορφή, ενώ το game θα είναι playable στο Tokyo Game Show 2024 που διοργανώνεται στο Makuhari Messe από τις 26 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου.


Η ομάδα ανάπτυξής του θέλει να «ξυπνήσει» τις μνήμες τρόμου από την εποχή των 16-bit, όπου ο παίκτης καλείται να εξερευνήσει την έπαυλη της οικογένειας Barrows ως μια ενήλικη κοπέλα με το όνομα Jennifer.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να αποφύγει τον Scissorman, έναν ψυχοπαθή δολοφόνο που κυκλοφορεί στα πέριξ. Το game θα προσφέρει τόσο την παλιά εκδοχή της δράσης και της απεικόνισης από το 1995, όσο και την βελτιωμένη μορφή με τις αλλαγές και το έξτρα περιεχόμενο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*