Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας απόκτησε το Batman: Arkham Shadow

*
Η Meta και η Camouflaj ανακοίνωσαν ότι το Batman: Arkham Shadow θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου.

«Είναι η 4η Ιουλίου και η Gotham City δέχεται επίθεση από μια νέα απειλή: τον μυστηριώδη Rat King και τους φανατικούς οπαδούς του», αναφέρει η περιγραφή του παιχνιδιού. «Καθώς οι εκτεταμένες ταραχές κατακλύζουν την πόλη, ο Batman αγωνίζεται να αποτρέψει αυτή τη λεγόμενη «Ημέρα Οργής» πριν όλα πάνε στραβά».


Το νέο παιχνίδι είναι μέρος του "Arkhamverse" που εξελίχθηκε από τα προηγούμενα παιχνίδια Batman της Rocksteady. Ωστόσο, τοποθετείται πριν από τα γεγονότα του Batman: Arkham Asylum και θα μετέχουν κλασσικές προσωπικότητες του υπόκοσμου, όπως οι: Scarecrow, Two-Face και Harley Quinn.

Το Batman: Arkham Shadow θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά σε headsets Meta Quest 3 και Meta Quest 3S VR. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ θα χρειαστείτε σύνδεση στο διαδίκτυο για να κατεβάσετε τον τίτλο, δεν απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να παίξετε. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*