Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft παρουσίασε δική της τεχνολογία cloud που θα τη βοηθήσει στη δημιουργία νέων τύπων παιχνιδιών

*
Η Ubisoft αποκάλυψε μια νέα τεχνολογία cloud, με την οποία ισχυρίζεται πως θα μπορέσει να δημιουργήσει νέα είδη παιχνιδιών. Η εν λόγω τεχνολογία φέρει την ονομασία Ubisoft Scaler και για αυτή μίλησαν οι Patrick Bach, managing director της Ubisoft Stockholm, Christian Holmqvist (technical director) και Per-Olof Romell (CTO – technical director).

Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά τους, το Ubisoft Scaler θα κάνει δυνατή τη δημιουργία πολύ μεγαλύτερων και περισσότερο περίπλοκων κόσμων στα μελλοντικά παιχνίδια της εταιρείας. Στη συνέχεια οι κόσμοι αυτοί θα λαμβάνουν ενημερώσεις αδιάκοπα και θα φιλοξενούν έναν “γιγαντιαίο” αριθμό παικτών, δημιουργώντας κατ’ επέκταση νέες κοινωνικές εμπειρίες.

Ο Per-Olof Romell θεωρεί το Ubisoft Scaler μια θεμελιώδη τεχνολογία που θα επιτρέψει στους τίτλους της Ubisoft να αντλήσουν και να εκμεταλλευτούν τη δύναμη του cloud. Οι τρεις ομιλητές άφησαν να εννοηθεί ότι το Ubisoft Scaler είναι μια από τις πρώτες τεχνολογίες που θα σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή για τα video games, καλώντας το κοινό να φανταστεί πως θα είναι τα παιχνίδια που θα κυκλοφορούν ύστερα από 10 χρόνια.


Η Ubisoft Stockholm επιβεβαίωσε ότι έχει υπό ανάπτυξη ένα καινούργιο IP που αναπτύσσεται εκμεταλλευόμενο τις δυνάμεις του Ubisoft Scaler. Ίσως είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μάθουμε περισσότερα, όμως δεδομένων των υποσχέσεων της νέας αυτής τεχνολογίας μάλλον θα πρέπει να έχουμε στραμμένη την προσοχή μας πάνω στο συγκεκριμένο project.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*