Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo κάνει ακόμα πιο αυστηρές τις οδηγίες της προς τους δημιουργούς περιεχομένου

*
Η Nintendo ανανέωσε τις οδηγίες/ κατευθύνσεις της προς τους δημιουργούς περιεχομένου, ενισχύοντας το δικαίωμά της «να αντιταχθεί» σε οποιοδήποτε περιεχόμενο κρίνει «ακατάλληλο». Ενώ η εταιρεία λέει ότι καθημερινά απολαμβάνει την εκτίμηση των θαυμαστών της, υπενθυμίζει σε όλους τους δημιουργούς περιεχομένου ότι πρέπει να τηρούν τους «βασικούς κανόνες» και «επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αντιταχθεί σε οποιοδήποτε περιεχόμενο [αυτό ] πιστεύουν ότι είναι παράνομο, παραβατικό, ακατάλληλο ή δεν συνάδει με αυτές τις οδηγίες».

«Διατηρούμε το δικαίωμα να μην επιτρέπουμε πλέον τη χρήση περιεχομένου παιχνιδιών της Nintendo σε περίπτωση τέτοιων παραβιάσεων», αναφέρουν οι νέες οδηγίες.


«Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο πιστεύουμε ότι είναι παράνομο, παραβατικό, ακατάλληλο ή δεν συμμορφώνεται με τις οδηγίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η Nintendo ενδέχεται να καταργήσει video για λογαριασμό τρίτων συνεργατών μας”.

Οι δημιουργοί περιεχομένου απαγορεύεται να αναρτούν gameplay από παιχνίδια της Nintendo αυτούσια, χωρίς τη δική τους πινελιά.

Το ενδιαφέρον είναι ότι οι οδηγίες προς τους Ιάπωνες δημιουργούς περιεχομένου είναι ακόμα πιο αυστηρές, με την εταιρεία να τονίζει πως θα αναλάβει δράση ενάντια σε οτιδήποτε είναι αντίθετο με τους κανόνες ηθικής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*