Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ίσως κυνήγησε το Yuzu και Ryujinx έχοντας στο μυαλό το Nintendo Switch 2

*
Το να βάζει τέλος η Nintendo σε εξομοιωτές όπως οι Yuzu και το Ryujinx, αρκετά χρόνια μετά το λανσάρισμά τους, μπορεί να έχει να κάνει με το Nintendo Switch 2, καθώς το σύστημα μπορεί να είναι τελικά πιο εύκολο να γίνει emulate λίγο μετά την κυκλοφορία του, σε σχέση πάντα με τις υπόλοιπες κονσόλες. Χάρη στην πρόσφατη τεράστια διαρροή του Game Freak, η οποία επιβεβαίωσε το κωδικό όνομα Ounce για την επόμενη κονσόλα της Nintendo, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρθηκε από το Centro LEAKS, το σύστημα φαίνεται να χρησιμοποιεί τα ίδια εργαλεία και τη μορφή ROM που χρησιμοποιείται για το τρέχον Switch. αλλά με νέα κλειδιά κρυπτογράφησης που είναι γνωστά μόνο στη Nintendo. Αυτό θα έκανε το σύστημα πολύ πιο εύκολο να γίνει emulate από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα και πιθανό για τον λόγο αυτό η ιαπωνική εταιρεία σπεύδει να «κατεβάσει» όλους τους δημοφιλείς emulators.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*