Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η NetEase Games ανακοίνωσε το tactical RPG Marvel Mystic Mayhem για iOS και Android (trailer)

Η NetEase Games, σε συνεργασία με τη Marvel Games, ανακοίνωσε το team-based tactical RPG Marvel Mystic Mayhem για iOS και Android. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Συμμαχήστε με εμβληματικούς Super Heroes καθώς έρχονται αντιμέτωποι με τις μοχθηρές δυνάμεις του Nightmare, του κακόβουλου άρχοντα της Dream Dimension, που επιδιώκει να κυριαρχήσει στον ξύπνιο κόσμο. Ρίξτε μια ματιά στους βαθύτερους φόβους των Super Heroes, όπως η Scarlet Witch, ο Moon Knight και ο Captain America, καθώς ο Nightmare μετατρέπει τα όνειρά τους σε επικίνδυνα dungeons. Αντλώντας ενέργεια από το Mindscape, οι Doctor Strange και Sleepwalker πρέπει να εξοπλίσουν τους συμμάχους τους με ενέργεια από τα όνειρα για να σχηματίσουν μια ομάδα μάχης τριών ηρώων, που θα διεισδύσει στην καρδιά κάθε τρομακτικού εφιάλτη για να αποτρέψει την κατάρρευση της πραγματικότητας.


Ο αντιπρόεδρος της NetEase Games, Ethan Wang, δήλωσε σε δελτίο Τύπου: «Η NetEase Games είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται ξανά με τη Marvel Games για να προσφέρει μια ισχυρή εμπειρία σε mobile συσκευές, παρουσιάζοντας όλους τους αγαπημένους σας Super Heroes. Η συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Marvel Games μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την εξειδίκευσή μας στον τομέα των κινητών παιχνιδιών και να δημιουργήσουμε παγκοσμίου κλάσης παιχνίδια που προσεγγίζουν το κοινό σε όλο τον κόσμο».

Ο γενικός διευθυντής της Marvel Games, Haluk Mentes, πρόσθεσε: «Το Marvel Mystic Mayhem συνεχίζει την μακροχρόνια συνεργασία μας με την εξαιρετική ομάδα της NetEase Games και αναδεικνύει πλήρως το κοινό μας πάθος για τη δημιουργία εκπληκτικών παιχνιδιών που αντιπροσωπεύουν το εύρος του κόσμου της Marvel. Η NetEase έφερε μια φρέσκια προοπτική και ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα αγαπήσουν το μοναδικό στυλ και gameplay μέσα στον μυστηριώδη και υπερφυσικό κόσμο του Marvel Mystic Mayhem».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*