Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Bloober Team παραδέχεται πως κάποια περίοδο έφτιαχνε «σκατ!#@νια games»

*
Μια δήλωση που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον έκανε η Bloober Team, αναφέροντας πως κάποια από τα παλαιότερα games της ήταν χαμηλής αξίας. Ο co-director του studio, Jacek Zieba, μίλησε στο GameSpot μετά την κυκλοφορία του Silent Hill 2 Remake και λίγο μετά την ανακοίνωση του Cronos: The New Dawn και σημείωσε πως γνωρίζει ότι στο παρελθόν κάποια από τα games που έβγαλε δεν ήταν καλής ποιότητας. «Θέλουμε να βρούμε τη θέση μας στην αγορά και νομίζουμε ότι τη βρήκαμε, οπότε θα εξελιχθούμε μαζί της», σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «τώρα αυτό είναι πιο περίπλοκο, αλλά συμβαίνει επίσης οργανικά κατά κάποιο τρόπο, όπως με το Layers of Fear του 2016. Τότε οι άνθρωπο του στούντιο έλεγαν ότι έχουμε βγάλει μερικά σκατ!@%νια games, αλλά πλέον μπορούμε να εξελιχθούμε».

Ο co-director Wojciech Piejko συμπλήρωσε πως: «Έτσι, συγκεντρώσαμε μια ομάδα και για εμάς δεν θα είναι εύκολο να αλλάξουμε σε άλλο είδος games. Αλλά δεν θέλουμε κιόλας».


Το Silent Hill 2 Remake έχει συγκεντρώσει ήδη αρκετά καλές κριτικές σε κάθε άκρη του πλανήτη, παραμένοντας πιστό και φέρνοντας παράλληλα και μια φρεσκάδα στο franchise. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*