Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η beta του Overwatch 2 αποκαλύπτει πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά σε κονσόλες νέας γενιάς

*
Η δεύτερη beta του Overwatch 2 έχει ξεκινήσει και οι συμμετέχοντες παίρνουν μια ιδέα σχετικά με τα χαρακτηριστικά των εκδόσεων για κονσόλες νεά γενιάς. Όπως αναφέρεται, το παιχνίδι θα τρέχει στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με υποστήριξη για variable refresh rate (VRR). Σαφέστατα πρόκειται για μεγάλο άλμα από τα 60 fps που υποστηρίζονταν σε κονσόλες προηγούμενης γενιάς και σημαντική εξέλιξη μιας και πρόκειται για competitive game.

Πέρα από το "Framerate", θα υπάρχει το "Balanced" και το "Resolution" mode, που προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί ποιες θα είναι οι διαφορές τους.


Όσον αφορά το gameplay, οι fans μιλάνε συνεχώς για τις αλλαγές στη Mercy και τη Symmetra.

Όσον αφορά τη healer Mercy, ο χαρακτήρας της εκτοξεύεται αυτομάτως στον αέρα όταν πλησιάζει έναν σύμμαχό της.

Από την άλλη, το όπλο της Symmetra παίρνει πλέον 70 και όχι εκατό σφαίρες, ενώ το δευτερεύον της πυροβολεί δυο φορές πιο γρήγορα, αλλά προκαλεί λιγότερη ζημιά.

Τα teleporters διαρκούν για δέκα δευτερόλεπτα, έχουν λιγότερο health και απαιτείται περισσότερος χρόνος για cooldown, κάτι που τα κάνει λιγότερο αποτελεσματικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*