Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Ολλανδία σχεδιάζει την απαγόρευση των lootboxes στα videogames!

*
Η ολλανδική κυβέρνηση σχεδιάζει την απαγόρευση των lootboxes στα videogames που κυκλοφορούν στη χώρα. Μάλιστα το πλάνο της είναι να επεκτείνει αυτήν την απαγόρευση σε όλες τις χώρες της Ευρώπης! Η Υπουργός Οικονομικών της Ολλανδίας, Micky Adriaansens, έστειλε την ατζέντα της στη Βουλή των Αντιπροσώπων και σε αυτή περιλαμβάνεται διάταξη σχετική με τις επιθετικές και παραπλανητικές αναφορές σε πωλήσεις online προϊόντων, όπως είναι τα lootboxes. Πέρσι, είχε ξεκινήσει η σχετική προσπάθεια, χαρακτηρίζοντας τα lootboxes «τζόγο που μπορεί να είναι επικίνδυνος για τις οικογένειες». Επίσημη ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ολλανδικής κυβέρνησης αναφέρει πως θα υπάρξει νομοθεσία για τις in-app και in-game αγορές εντός ΕΕ και εκπρόσωπός της δήλωσε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού πως στόχος είναι η πλήρης απαγόρευση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*