Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

«Οι κονσόλες θα παραμείνουν στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της Sony, δύσκολο το σετάρισμα ενός PC», δηλώνει ο co- CEO του PlayStation

*
O co-CEO του PlayStation υποστηρίζει ότι οι κονσόλες θα παραμείνουν στο επίκεντρο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στο μέλλον, παρά την επέκταση που επιχειρείται στο PC και στο mobile gaming. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Nikker, ο Hideaki Nishino, επικεφαλής του Platform Business Group της Sony Interactive Entertainment, ρωτήθηκε σχετικά με τη αξία των κονσολών.

«Νομίζω ότι με τις φορητές συσκευές, υπάρχουν πολλά παιχνίδια που εμφανίζουν διαφημίσεις και οι υπολογιστές είναι δύσκολο να σεταριστούν, αλλά με το PlayStation, μόλις το ενεργοποιήσετε, μπορείτε να απολαύσετε αμέσως το περιεχόμενο που αγοράσατε», απάντησε.


«Το κατάστημα από όπου αγοράζετε λογισμικό προσφέρει επίσης μια διαισθητική εμπειρία, επειδή τα προϊόντα παρουσιάζονται με εύκολο στην κατανόηση τρόπο».

«Προσπαθούμε να αυξήσουμε το μερίδιό μας στη συνολική αγορά παιχνιδιών αναπτύσσοντας περιεχόμενο και για υπολογιστές. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κονσόλες θα βρίσκονται στον πυρήνα της επιχείρησής μας, αλλά προσφέροντας τίτλους για πλατφόρμες άλλες από τις κονσόλες, θα προσεγγίσουμε ένα ευρύτερο φάσμα πελατών». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*